Wijkvisie

De gemeente Sudwest-Fryslan wilde graag dat elke wijk in samenwerking met de wijkbewoners, Accolade en Timpaan een wijkvisie ontwikkelde.
Voor de wijk Hemdijk is op 15 januari 2013 een eerste bijeenkomst geweest die door 120 wijkbewoners werd bezocht.
Op deze bijeenkomst zijn de plannen toegelicht en is geïnventariseerd welke onderwerpen de bewoners belangrijk vonden voor hun wijk. Deze onderwerpen zijn voor de wijkvisiewwerkgroep input geweest om namens de bewoners van de wijk Hemdijk een wijkvisie op te stellen. Bij het maken van de wijkvisie is gekeken naar de sociale, economische en ruimtelijke kenmerken die er in de wijk zijn. Gezocht is naar oplossingen die de wijk verbeteren, zorgen voor betere contacten tussen de bewoners en de economische positie van de wijk versterken.
Op 17 september 2013 is de wijkvisie aangeboden aan wethouder Stoel.
Hieronder de brochure “Wijkvisie Hemdijk – Wij gaan voor groen!

Klik op de illustratie hieronder om de brochure te openen.
Blader door de brochure door links of rechtsboven op een pagina te klikken of de bladzijden bij de hoekpunten met ingedrukte muisknop te verslepen.
Klik op een pagina om die te vergroten.

Doelstelling Wijkstichting
Het behouden en verbeteren van onze leefbare, groene wijk (waaronder het Spoordok) waar mensen op een respectvolle wijze leven en participeren met als resultaat dat we een beetje op elkaar en onze eigendommen passen.
Privacyverklaring

In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Sponsoren v.d Stichting
Buurt Preventie App

Samen voor een veilige wijk. Klik hier voor info en aanmeldmogelijkheid voor de Buurt Preventie App.

Archief
Blog statistieken
  • 49.595 hits