Logo.

logo illustratieHet Spoordok, een langgerekte waterpartij die geldt als buffer tussen de wijk en het centrum van de stad Sneek, speelt samen met het vele groen in de wijk een prominente rol en is beeldbepalend voor de wijk Hemdijk. In het logo worden deze elementen gesymboliserd door respectievelijk de kleuren blauw en groen.

De bewoners van de wijk vinden we in het logo terug in de vorm van twee mensfiguren. Deze mensfiguren steken de armen naar elkaar uit, zien om naar elkaar en geven blijk van verbondenheid en betrokkenheid op elkaar: cohesie die wij ons als Stichting ten doel stellen.
Als wij slagen in onze opzet en een positieve bijdrage weten te leveren aan de inrichting van de wijk, het verhogen van de leefbaarheid en het welzijn van haar bewoners zal dat de wijk en haar bewoners doen stralen, hetgeen gesymboliseerd wordt door de drie blauwe sterren bovenaan het logo.

 

Doelstelling Wijkstichting
Het behouden en verbeteren van onze leefbare, groene wijk (waaronder het Spoordok) waar mensen op een respectvolle wijze leven en participeren met als resultaat dat we een beetje op elkaar en onze eigendommen passen.
Privacyverklaring

In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Sponsoren v.d Stichting
Buurt Preventie App

Samen voor een veilige wijk. Klik hier voor info en aanmeldmogelijkheid voor de Buurt Preventie App.

Archief
Blog statistieken
  • 49.595 hits